Плътни

Плътните охранителни ролетки осигуряват една от най-високите степени на защита на обектите. Те са направени от съединени помежду си хоризонтални плътни стоманени ламели от поцинкована стоманена ламарина, която може да бъде боядисана с електростатично нанесено прахово полимерно покритие в желан от клиента цвят от цветовия каталог на RAL. Платното на ролетката се движи във водач тип „Омега”, който е двустранно огънат и усилен. Този водач е с дълбочина 60 милиметра (или 100 милиметра за индустриални врати), има четки и гума, което осигурява по-добро уплътнение и безшумно движение на ролетката.

Перфорирани

Перфорираните охранителни ролетки имат защитните функции на плътните, но позволяват видимост и въздухообмяна. Подходящи са за подземни гаражни клетки и търговски обекти.

Тръбна фуга

Охранителните ролетки от тръби с шахматно разположени планки осигуряват отлична защита на затваряното пространство при едновременно запазване на видимостта към обекта и добро съотношение на цена и надеждност. Ролетките са изработени от стоманени тръби с диаметър 14 и
18 милиметра и поцинковани стоманени шарнири с полимерно прахово покритие по цветови каталог RAL.

Оплетка

Охранителните ролетки от тип „оплетка“ са изработени от плетени стоманени пръти с дебелина 8 мм, които са звързани един с друг със стоманени шарнирни скоби, предварително поцинковани и с добавка на прахово полимерно покритие.

Термо

Тези врати са известни с добрите си шумо- и топлоизолиращи показатели, както и с качествените материали, от които се произвеждат.  Изработват се от алуминиеви ламели с пенополиуретанова пяна  с височина 77мм и дебелина  19мм.


Цветове: бял, кафяв, сив, златен, дъб, орех, махагон, и други.