ЗА НАС

Фирма "Ридор" ЕООД е основана през 2009 г. във Велико Търново с основна дейност производство и мотаж на гаражни врати, огради и бариери, автоматизации на всички видове врати  и прахово-полиестерно покритие на изделия от метал. Разполагаме със собсвена произодствена база: линия за производство на ролетни врати и прахово боядисване, което ни прави конкурентноспособни в ценово отношение и в срокове за изпълнение. Работим с материали и части на водещи европейски фирми, което гарантира допълнително качеството на продуктите и услугите ни.

Предимства

Цени и отношение

Предимството на "Ридор" пред останалите фирми в бранша е, че може да предложи цени на производител. Ние оценяваме стойността на парите и предоставяме  продукти и  услуги, отговарящи напълно на вашите изисквания, на цена, които ще ви удовлетвори.

Отзоваваме се  на възникнали ситуации със закупените и монтирани изделия от нас съгласно ЗЗП.

Производствени съоражения

Фирмата разполага със собствена линия за производство на ролетни врати и ролформоваща машина за производство на ламели. Единствен производител на прагов ламел, който прави продукта "ролетна врата" по-устойчив и естетичен.

Линията ни за прахово боядисване е с габаритни размери: 7000/2000/1200 мм. (дължина/височина/ширина) и оборудване на швейцарската компания Gema.

Материали и части

Работим с части за ролетки на водещата фирма "Машинара" (Италия), секционни врати на "Doco" (Холандия) оградни пана на "Ван Меркщайн" (Холандия),  прахови бои на "Interpon", "Jotun", "Inwer", "Akzo Nobel", "Pulverit", което допълнително обезпечава вашето доверие към нас.

Предлагаме врати и части на едро, без монтаж, като предоставяме консултация и съдействие безплатно.

Контакти и локация

GSM: 0887 90 41 09

ПРОИЗВОДСТВЕНА БАЗА И ОФИС

гр. Велико Търново

бул. "Никола Габровски"75, (Западна промишлена зона, Логистичен парк)

e-mail: ridoor@abv.bg